2013

In dit jaar ben ik begonnen met mijn kringloopwinkel aan de Edo Bergsmaweg in Rotterdam-Beverwaard. We waren toen nog slechts twee dagen per week open maar toch hadden we snel al veel klandizie.

2014

Is voor mij een heel vervelend jaar geweest in verband met familie omstandigheden. Om die reden was ik wisselend geopend met de winkel. Dan wel open en dan weer niet.

2015

Dit jaar zag er hoopvol uit en ben ik weer doorgegaan met mijn activiteiten in de winkel totdat ik op 15 oktober 2015 te horen kreeg dat de gemeente had besloten om een groot asielzoekerscentrum te gaan bouwen, precies achter onze kringloopwinkel. Mijn winkel zou daarom tegen de vlakte moeten, juist nu de klanten mijn stekkie gevonden hadden. Gelukkig kreeg ik de toezegging van Burgemeester Aboutaleb dat er daarom een nieuwe locatie voor mij gezocht zou gaan worden. Die belofte werd het jaar daarna ingelost.

 

2016

In het najaar van 2016 kreeg ik verschillende locaties aangeboden die mogelijk geschikt waren om mijn kringloopwinkel voort te zetten. Mede door de bijzondere inzet van stadsmarinier Rien van der Steenoven en Frank Stevens heb ik gelukkig weer een mooi plekje waar mijn klanten terecht kunnen voor gebruikte spullen van de betere kwaliteit. Het pand aan de Evenaar 8 in Capelle a/d IJssel was een feit.

 

2017

Na de grote verhuizing van eind 2016 en het inrichten van het nieuwe pand gaan we vol goede moed aan de slag en zijn we weer volledig operationeel. Klanten van onze oude winkel zoeken ons regelmatig op en ook komen er steeds meer nieuwe klanten even een kijkje nemen in onze winkel.

 

BEDANKT!

Een bijzonder woord van dank wil ik richten aan Burgemeester Aboutaleb, Stadsmarinier Rien van der Steenoven en Frank Stevens die zich hard hebben gemaakt om voor de kringloopwinkel een nieuwe locatie te vinden.

 

Graag tot ziens in de Kringloopwinkel!

 

Marian Werner